Gå med næringslivet på Røst

30. jun 2023kl. 12:00–15:00
Joker Røst (oppmøte)

Nå samler vi bedriftene på Røst til sommermingling i samarbeid med Røst Næringsforening, hvor vi skal besøke flere bedrifter og lokasjoner på øya. Et tema vi skal innom på turen er betydningen av ny fiskerihavn for de lokale bedriftene, et innspill til ny nasjonal transportplan (NTP).

I Nordland skjer det enormt mye og det er mange spennende arbeidsplasser, men vi ser at folketallet synker og 8 av 10 bedrifter ikke får tak i kompetansen de trenger.

På Røst er eksportnæringen hovedinntektskilder, og det er helt kritisk at rammevilkårene ligger til rette for å holde tritt og vokse med etterspørselen. En av de største planen som nå er under utarbeidelse er nasjonal transportplan (NTP), her har NHO Nordland sitt innspill til Nordland Fylkeskommune blitt tatt med i videre innspill til etaten.

Vi må sørge for at samfunnet og politikerne vet hvilke rammebetingelser som må på plass for å skape nye verdier og holde på de arbeidsplassene vi har. Skal Røst lykkes de neste årene, er det viktig at næringslivet lykkes -bedrifter gir tross alt liv i bygd og by!

Påmelding til

Velkommen, hilsen NHO Nordland og Røst Næringsforening