Ett år igjen til valget. Hva skjer med norsk skatt?

Rebel Arena, Universitetsgate 2, Oslo Eller digitalt Gratis Påmeldingsfrist 5. september
Bilde av Stortinget i Oslo tatt av Peter Mydske

Foto: Peter Mydske, Stortinget

Vi er ett år unna neste stortingsvalg og skattedebatt er igjen mer aktuelt enn på lenge. Hvordan vil nordmenns skattenivå se ut når støvet har lagt seg og stemmene er talt? Vil utflyttingen til Sveits ta seg opp eller snu, vil vilkårene for gründere endre seg og blir vi til slutt kvitt den utskjelte formuesskatten?

Du kan delta fysisk eller digitalt.  

De siste årene har det blitt både dyrere og vanskeligere å eie og drive bedrift i Norge. Det har skapt uforutsigbarhet og usikkerhet blant dem som investerer. 

Gode eiere trenger gode rammevilkår. Norske eiere opplever det som urettferdig å måtte betale en konkurransevridende eierbeskatning, som øker og øker uavhengig av hvor bra bedriften gjør det. Exit-skatten sikter seg inn mot å hindre konsekvens heller enn å løse problemet, og skaper samtidig et nytt problem. Hvilke konsekvenser har det for landet vårt at det private eierskapet svekkes?  

Bli med når lederne av programkomiteene møtes for å debattere hvem som har den beste skattepolitikken, bli med for å stille dine spørsmål og hør fra Menon hvordan skattenivået faktisk har endret seg under den nåværende regjeringen.  

Du møter:

Tonje Brenna (Arbeiderpartiet)
Per Martin Sandtrøen (Senterpartiet)
Torgeir Knag Fylkesnes (Sosialistisk Venstreparti)
Henrik Asheim (Høyre)
Hans Andreas Limi (Fremskrittspartiet)
Sveinung Rotevatn (Venstre)
Dag-Inge Ulstein (Kristelig Folkeparti)
Ingrid Liland (Miljøpartiet de Grønne)

Vi håper du har anledning til å delta! 
Velkommen!