-
Slik kan bedrifter på Sørlandet lære seg kunstig intelligens (KI)
I dag benytter kun én av fire virksomheter på Sørlandet seg av kunstig intelligens (KI). Manglende kunnskap er det største hinderet for å ta i bruk nye, innovative, digitale verktøy.
-
De har oppskriften på lavere strømregninger
Uforutsigbare og høye strømregninger har ført til problemer og kostnader ute av kontroll for veldig mange bedrifter. - Det kan vi gjøre noe med, fastslår elektrobedriften Avitell i Kristiansand.
-
Statsråden ville lære mer!
Caledonien-direktør Ricardo Sousa brenner for hotellfaget. Derfor nølte han aldri da han fikk spørsmål om han ville møte kunnskapsminister Tonje Brenna til kompetansedebatt under Arendalsuka. Nå håper han debatten kan føre til varige endringer for utdanningsløpet i reiselivsfag.
-
Smaken av suksess
Det har ikke vært enkelt, men likevel har det vært moro og etter utvidelsen i juni er Smag & Behag blitt den restauranten Hans Petter Klemmetsen drømte om da han startet det hele i 2011.
-
- Vi lager fest. Derfor må vi være seriøse
MÅNEDENS BEDRIFT: De ville bare ha en god grunn til å komme hjem til Sørlandet om sommeren. I dag er Palmesus en lønnsom bedrift med 11 fast ansatte.
-
NHO Gründer – for deg i etableringsfasen
Vi har lansert NHO Gründer i Agder! Er din bedrift i etableringsfasen anbefaler vi at du sjekker ut dette. For kun 2000 kr i året får du tilgang til en rekke medlemsfordeler.
-
Mer enn en bar
MÅNEDENS BEDRIFT: I 25 år har Bakgården vært en utelivsattraksjon i Kristiansand. Den viktigste årsaken til den stabile populariteten: - Menneskene som jobber her, fastslår gründerne.
-
Edgars er årets bakeri!
Edgars Bakeri i Mandal er kåret til Årets Bakeri 2018. De får prisen for å ha lagt om kursen til å satse på godt tradisjonelt håndverk og gode råvarer.